X
header one

Laat het geluid natuurlijk stromen.

Eén van ‘s werelds kleinste hoortoestellen, de nieuwe Silk™, is onzichtbaar in het oor verborgen, voor complete discretie. Het hoortoestel is zo zacht en comfortabel dat het direct past, zonder dat een op maat gemaakte behuizing nodig is. En ondanks het kleine formaat levert Silk een uitstekende luisterervaring, waarbij klinisch bewezen is dat het de luisterinspanning vermindert.

primax-situation-18_family-bikes_1800x650px

Discreet en direct te dragen.

Geen wachttijden – u kunt gewoon bij de audicien binnenlopen en de hoortoestellen na het instellen direct indoen en uitproberen. In tegenstelling tot conventionele hoortoestellen die in de gehoorgang zitten, hoeft Silk niet op maat gemaakt te worden. Dankzij de siliconen sleeve, kan uw audicien de hoortoestellen ter plekke aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. En daarna loopt u moeiteloos nieuwe luisterervaringen tegemoet.

De nieuwe Silk hoortoestellen zitten boordevol geavanceerde functies die garant staan voor uitmuntende geluidskwaliteit. De revolutionaire binaurale OneMic-directionaliteit versterkt de natuurlijke richtinggevoeligheid van het oor en filtert tegelijkertijd storende geluiden achter u weg. En dankzij de draadloze functionaliteit kunt u audio rechtstreeks naar uw oren streamen en profiteert u van een groot aantal accessoires zoals afstandsbedieningen.

Silk-primax_closeup_950x700px
Compleet draagcomfort. Super klein en super zacht. De Click Sleeves zijn gemaakt van flexible silliconen voor een comfortabel draagcomfort voor elk oor. U voelt ze niet en niemand kan het zien.

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een druk kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normal gehoor van toepassing.

De nieuwe Silk vermindert deze inspanning. De geavanceerde SPEECH functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg hiervan wordt luisteren minder vermoeiend dan normal horen. De hele dag. In iedere situatie.

Vraag uw audicien wat Silk voor u kan betekenen.

Silk-primax_on-table_950x700px
Silk-primax_pair_950px

Kleurconcept

Blauw voor het linker oor en rood voor het rechter oor. Van meet af aan het juiste toestel in het juiste oor.

Silk-primax_sideview_left_950px

Eén keer klikken en u bent klaar.

De Click Sleeves worden eenvoudig op de Silk hoortoestellen geklikt en zitten comfortabel in het oor.

Onderneem actie, vind nu een audicien bij u in de buurt!

Store locator

Silk in één oogopslag

Loading...

Accessoires voor hoortoestellen.

Optimaliseer uw luisterervaring.

De kinderen naar school brengen in de ochtend, een lunchafspraak met vrienden, ‘s avonds TV kijken: iedere dag zit vol met verschillende luistersituaties en gesprekken. Zou het niet fantastisch zijn om het geluid naar beide oren te kunnen streamen, discreet uw hoortoestellen te kunnen bedienen en ze gemakkelijk te kunnen opladen?

Audio Streaming

easyTek. Gemakkelijk in gebruik.

Uw hoortoestellen gebruiken als draadloze stereo headset is eenvoudig door ze te koppelen met de easy Tek. Met de slimme multifunctionele knop kunt u de easyTek aan- en uitzetten, de telefoon opnemen, luisterprogramma’s veranderen of wisselen tussen audiobronnen zoals muziekspelers, TV’s en nog meer, met een druk op de knop. De volumeregeling zorgt dat u snel het volume van uw hoortoestellen kunt veranderen. De makkelijke leesbare LED lampjes verschaffen u belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer het nodig is om de batterij op te laden.

easyTek_connectivity_950x950px
easyTek verbindt uw hoortoestellen met iPhones, iPads, Android apparaten en alle andere apparatuur met Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Accessoires voor easyTek

De volgende accessoires zijn nuttige aanvullingen voor easyTek

TV-transmitter_front_768x400px

Uw verbinding met easyTek: TV Transmitter.

De TV Transmitter* koppelt televisies zonder Bluetooth-functie aan de easyTek. Op die manier kunt u geluid draadloos direct naar uw hoortoestellen streamen en volop van uw favoriete films genieten.

* Leverbaar vanaf 12 september 2016.

VoiceLink_768x384px

VoiceLink.

VoiceLink™ microfoon is draadloos met de easyTek te verbinden. Wanneer de microfoon aan een spreker gegeven wordt, wordt de stem van de spreker direct gestreamd naar de hoortoestellen. Dit is uitermate handig in lastige luistersituaties, zoals vergaderingen.

easyTek App. Meer discretie, meer gemak, meer mogelijkheden.

De easyTek App geeft de easyTek nog meer functionaliteit en voegt meer discretie toe.

De easyTek App laat de status van uw hoortoestellen zien op het scherm van uw smartphone, streamt muziek van audiobronnen en kan gebruikt worden als afstandsbediening. Het bedienen van uw hoortoestellen valt niet op omdat het lijkt alsof u een bericht op uw telefoon leest.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download de easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Afstandsbedieningen

easyPocket_768x400px

Afstandsbedieningen: easyPocket.

De easyPocket™ met zijn grote, comfortabele knoppen en eenvoudig te lezen display zorgt dat uw hoortoestellen makkelijker te bedienen zijn dan ooit te voren.

 

 

MiniPocket ondersteuning

miniPocket_features_950x950px
  1. Luidspreker
  2. LED indicator
  3. Volume knoppen
  4. Vergrendeling
  5. Programmaknop
  6. Op de achterzijde: batterijlade
  7. Op de achterzijde: Opening voor sleutelhanger

touchControl App. Volledig discreet binnen handbereik.

Moeiteloos horen wordt eenvoudig en discreet. In elke situatie heeft u complete controle over Pure met de touchControl App™. Een ander luisterprogramma, het volume of de lage en hoge tonen aanpassen. U kunt dit met de App regelen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone.

touchControl-App_icon_950x700px

Download de touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Zet tinnitus uit.

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Unieke therapie voor verlichting.

Signia hoortoestellen zijn de enige toestellen ter wereld met de nieuwe innovatieve ‘Notch Therapy’. Met deze nieuwe aanpak van tonale tinnitus wordt de impact vermindert, en is het zelfs mogelijk dat de tinnitusgeluiden in zijn geheel verdwijnen.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Lees meer over Tinnitus