X

Ons nieuwe hoortoestel Signia Nx levert de meest natuurlijke hoorbeleving, uitstekende spraakkwaliteit en de beste connectiviteit met uw smartphone en televisie.

Eigenschappen

Prestatieniveaus

Audiologie 7Nx 5Nx 3Nx

 OVP™ (Own VoiceProcessing)

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Produceert een natuurlijk klinkende eigen stem, en zorgt voor een optimaal gehoor van alle andere geluiden voor de meest plezierige, natuurlijke luisterbeleving.

3D Classifier

●●●●●

●●●● ●●●
Past de precieze reactie van het hoortoestel aan op de behoeften van de gebruiker, door multidimensionale informatie uit de stemactiviteit, beweeglijkheid en akoestische gegevens te analyseren.

Sound Clarity

●●●●● ●●●● ●●●
Produceert een levensecht geluid, dat voorziet in het volledige spectrum van gebruikssituaties, voor een uitzonderlijk helder klinkende beleving.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
Levert uitmuntend spraakverstaan onder lawaaiige omstandigheden.
Bereikbaarheid

Direct Streaming

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Verbindt Signia Nx-hoortoestellen direct met smartphones en televisies voor hoogwaardig audio-streamen van telefoongespreken, muziek en televisie met een laag batterijverbruik.

You Adjust

●●●●●

●●●●●

●●●●

Gebruikers van Signia Nx-hoortoestellen profiteren van een uitgebreide verzameling op afstand bedienbare en afzonderlijk afstelbare opties, met de myControl-App.
Hoorzorg op afstand

TeleCare 

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Voor succesvolle proeven. Met de myHearing-App kunnen gebruikers van het Signia Nx-hoortoestel altijd op afstand contact opnemen met hun audicien en hun problemen real-time op laten lossen, met volledige live-tuning op afstand.


●●●●● = hoogste functieprestaties