X

Signia Experience Room

Als u twijfelt aan uw gehoor is het belangrijk zekerheid te krijgen. Een test bij de audicien kan een uitkomst bieden. Maar juist die stap naar de audicien blijft groot. De gemiddelde Nederlander stelt die stap zeven jaar uit. En dat is echt te lang. Want juist bij beginnend gehoorverlies is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Bij Signia weten we dat. Signia staat voor geavanceerde hooroplossingen en high-end hoortoestellen die volledig op uw wensen zijn af te stemmen. En dat kunt u nu zelf ervaren. In de speciaal met onze partners ontwikkelde Signia Experience Rooms.

In de Signia Experience Room maakt u kennis met de verschillende soorten hoortoestellen van Signia. Samen met uw partner, (klein)kind of andere naaste neemt u plaats op onze bank. En wordt u door onze specialist meegenomen op een hoorreis. Met een koptelefoon en een 5.1 Dolby Surround set reist u in beeld en geluid van een vergadering op kantoor naar een borrel op het stand. En van een klassiek concert naar het drukke centrum van een wereldstad. In al deze situaties ervaart u zelf wat  Signia hoortoestellen voor u kunnen betekenen. Stel gerust uw vragen aan de aanwezige audicien trouwens. Die is u graag van dienst en kan vaak al veel twijfels wegnemen in een eerste gesprek.

De Signia hoortoestellen hebben verschillende functies. Die ook de verschillende luistersituaties voor u optimaal kunnen weergeven. Zo is er de automatische SPEECH functie, die de stem van uw uw gesprekspartner verheft boven alle andere stemmen terwijl de functies narrow directionality en ruisonderdrukking het achtergrondgeluid en stemmen uit andere richtingen onderdrukken. Zo hoort u zonder extra inspanning wat er echt toe doet. Met het HD Music programma van geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit. Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert op uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt.

U bent van harte welkom om langs te komen bij één van de 10 Signia Experience Room in Nederland. Neem contact op met de Signia Experience Room die het dichtst bij u in de buurt is. U kunt een afspraak maken maar dat hoeft niet.

Signia Experience Room bij u in de buurt

Signia Experience Room Bloemendaal

Signia Experience Room Borger

Signia Experience Room Barneveld

Signia Experience Room Den Haag

Signia Experience Room Tilburg

Signia Experience Room Breukelen

Signia Experience Room Naaldwijk