X
header one

Stijlvol, gemakkelijk en moeiteloos.

Klein, elegant en discreet. De nieuwe Pure™ combineert verfijning met een uitstekende geluidskwaliteit en laat u dankzij de krachtige, geavanceerde functies moeiteloos horen in iedere situatie. Waar u ook bent, wat u ook doet, met Pure kunt u ontspannen en genieten van elk detail.

primax-situation-1_family-breakfast_1800x650px

Moeiteloos gemak.

Pure hoortoestellen bieden u totaal gemak. Dankzij de eCharger hoeft u geen kleine batterijen te vervangen. Bovendien is Pure IP67- gecertificeerd en hierdoor bestand tegen vocht en stof voor meer betrouwbaarheid.

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normaal gehoor van toepassing.

De nieuwe Pure vermindert deze inspanning. De geavanceerde SPEECH functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg wordt luisteren moeiteloos en minder vermoeiend dan normaal horen. De hele dag door. In iedere situatie.

Pure-primax_hearing-aids-office-table_950x700px

Alledaagse zaken. Met Pure.

primax-situation-3B_couple-talking_950x600px

Op het station.

U staat te wachten op de trein. Uw gesprek wordt telkens onderbroken door af- en aanrijdende treinen en meldingen op het station. Met Pure houdt u deze uitdagende situatie in eigen handen. De automatische SPEECH functie verheft de stem van uw gesprekspartner boven alle andere stemmen terwijl de functies narrow directionality en ruisonderdrukking het achtergrondgeluid en stemmen uit andere richtingen onderdrukken. Zo hoort u zonder extra inspanning wat er echt toe doet.

Met Pure hoort u moeiteloos wat er gaande is in elke situatie.

primax-situation-4_office_950x600px

Op kantoor.

Op kantoor rinkelen telefoons en praten de collega’s om u heen over werk. Pure helpt u tijdens gesprekken met collega’s. De automatische SPEECH functie verheft de stem van uw gesprekspartner boven die van de anderen om u heen en activeert ruisonderdrukking om het achtergrondgeluid te reduceren. Later op een receptie in de grote hal galmt de stem van de spreker door de ruimte. Het EchoShield programma van Pure vermindert de echo voor een betere geluidskwaliteit en meer luistercomfort.

Lunchen in de buitenlucht.

U luncht in de buitenlucht met vrienden buiten bij het café. Terwijl u een gesprek voert, begint het te waaien. Met Pure blijft u elk woord verstaan. De automatische SPEECH functie schakelt eWindScreen binaural™ in om windruis te onderdrukken en focust op de spraak waar u naar luistert.

primax-situation-07_live-music-beach_950x600px

Gemaakt voor muziekliefhebbers.

Met het HD Music programma van Pure geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit. Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert op uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt, HD Music biedt u een optimale en prachtige luisterervaring.

Onderneem actie, vind nu een audicien bij u in de buurt!

Store locator

Pure in één oogopslag

Loading...

Accessoires voor hoortoestellen.

Optimaliseer uw luisterervaring.

De kinderen naar school brengen in de ochtend, een lunchafspraak met vrienden, ‘s avonds TV kijken: iedere dag zit vol met verschillende luistersituaties en gesprekken. Zou het niet fantastisch zijn om het geluid naar beide oren te kunnen streamen, discreet uw hoortoestellen te kunnen bedienen en ze gemakkelijk te kunnen opladen?

Audio Streaming

easyTek. Gemakkelijk in gebruik.

Uw hoortoestellen gebruiken als draadloze stereo headset is eenvoudig door ze te koppelen met de easy Tek. Met de slimme multifunctionele knop kunt u de easyTek aan- en uitzetten, de telefoon opnemen, luisterprogramma’s veranderen of wisselen tussen audiobronnen zoals muziekspelers, TV’s en nog meer, met een druk op de knop. De volumeregeling zorgt dat u snel het volume van uw hoortoestellen kunt veranderen. De makkelijke leesbare LED lampjes verschaffen u belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer het nodig is om de batterij op te laden.

easyTek_connectivity_950x950px
easyTek verbindt uw hoortoestellen met iPhones, iPads, Android apparaten en alle andere apparatuur met Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Accessoires voor easyTek

De volgende accessoires zijn nuttige aanvullingen voor easyTek

TV-transmitter_front_768x400px

Uw verbinding met easyTek: TV Transmitter.

De TV Transmitter* koppelt televisies zonder Bluetooth-functie aan de easyTek. Op die manier kunt u geluid draadloos direct naar uw hoortoestellen streamen en volop van uw favoriete films genieten.

* Leverbaar vanaf 12 september 2016.

VoiceLink_768x384px

VoiceLink.

VoiceLink™ microfoon is draadloos met de easyTek te verbinden. Wanneer de microfoon aan een spreker gegeven wordt, wordt de stem van de spreker direct gestreamd naar de hoortoestellen. Dit is uitermate handig in lastige luistersituaties, zoals vergaderingen.

easyTek App. Meer discretie, meer gemak, meer mogelijkheden.

De easyTek App geeft de easyTek nog meer functionaliteit en voegt meer discretie toe.

De easyTek App laat de status van uw hoortoestellen zien op het scherm van uw smartphone, streamt muziek van audiobronnen en kan gebruikt worden als afstandsbediening. Het bedienen van uw hoortoestellen valt niet op omdat het lijkt alsof u een bericht op uw telefoon leest.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download de easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Afstandsbedieningen

easyPocket_768x400px

Afstandsbedieningen: easyPocket.

De easyPocket™ met zijn grote, comfortabele knoppen en eenvoudig te lezen display zorgt dat uw hoortoestellen makkelijker te bedienen zijn dan ooit te voren.

 

 

MiniPocket ondersteuning

miniPocket_features_950x950px
  1. Luidspreker
  2. LED indicator
  3. Volume knoppen
  4. Vergrendeling
  5. Programmaknop
  6. Op de achterzijde: batterijlade
  7. Op de achterzijde: Opening voor sleutelhanger

touchControl App. Volledig discreet binnen handbereik.

Moeiteloos horen wordt eenvoudig en discreet. In elke situatie heeft u complete controle over Pure met de touchControl App™. Een ander luisterprogramma, het volume of de lage en hoge tonen aanpassen. U kunt dit met de App regelen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone.

touchControl-App_icon_950x700px

Download de touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Charging

eCharger_768x400px

Lader: eCharger.

De eCharger laadt uw hoortoestellen op en droogt ze, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het vervangen van batterijen.

Car-adapter_768x400px

Uw eCharger voor onderweg: Autolader.

Met de optionele autolader kunt u uw eCharger overal mee naar toe nemen, ook onderweg in de auto, zodat u de batterijen van uw hoortoestellen overal en op elk moment kunt opladen.

Zet tinnitus uit.

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Unieke therapie voor verlichting.

Signia hoortoestellen zijn de enige toestellen ter wereld met de nieuwe innovatieve ‘Notch Therapy’. Met deze nieuwe aanpak van tonale tinnitus wordt de impact vermindert, en is het zelfs mogelijk dat de tinnitusgeluiden in zijn geheel verdwijnen.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Lees meer over Tinnitus

User guide Pure primax