X

Beweging is een belangrijk deel van uw dagelijkse leven en u neemt uw gesprekken overal mee naar toe. Met het revolutionaire Pure Charge&Go X hoortoestel hoort u alles wat belangrijk voor u is met een kristalheldere geluidskwaliteit. Waar u ook bent.

De akoestische en bewegingssensortechnologie is een ware game-changer. Deze begrijpt uw persoonlijke hooromgeving veel beter dan ooit tevoren, zodat u geluid op maat hoort.

Deze nieuwe technologie heet: Signia Xperience

  • Hoor alle geluiden die horen plezierig maken
  • Hoor scherp in elke situatie, waar u ook bent
  • Neem actief deel aan elk gesprek
Ontdek Signia Xperience

Gemakkelijk op te laden en volledige connectiviteit

De batterijen van uw Pure Charge&Go X toestel gaan langer mee. U laadt ze volledig op terwijl u slaapt. Zo is uw toestel altijd klaar om te gaan wanneer u dat bent. Geen zorgen meer over het vervangen van batterijen dankzij de kleine slimme lader. Die zorgt ervoor dat u de hele dag kunt horen.

Bovendien krijgt u met de snellaadoptie snel wat extra power om aan de gang te blijven wanneer dat het hardste nodig is.

De batterijen van uw Pure Charge&Go X toestel gaan langer mee. U laadt ze volledig op terwijl u slaapt. Zo is uw toestel altijd klaar om te gaan wanneer u dat bent. Geen zorgen meer over het vervangen van batterijen dankzij de kleine slimme lader. Die zorgt ervoor dat u de hele dag kunt horen.

Pure Charge&Go X heeft bovendien:

  • Bluetooth connectiviteit: stream uw telefoongesprekken, muziek en tv-geluid rechtstreeks naar uw oren
  • de nieuwe Signia app afstandsbediening via uw smartphone. U stelt uw toestel precies in zoals u wilt. Met de Signia app blijft u ook nauwer in contact met uw audicien voor hulp en ondersteuning.
Ontdek de Signia app

Tijd om het ultieme oplaadbare hoortoestel zelf te ervaren.

Gewoon opladen en door!

Wilt u Signia’s ongelooflijke Pure Charge&Go X zelf ontdekken? Neem contact op met een audicien bij u in de buurt. U vindt hem of haar via onze gemakkelijkestore locator.

Zoek een audicien bij u in de buurt

Pure Charge&Go X in één oogopslag

Loading...
Download now:
Signia App
Personalize your hearing experience
Learn more

Accessoires voor uw hoortoestellen

De nieuwe inductieve lader

Smart looking, smart charging

De nieuwe inductieve lader laadt uw hoortoestellen voor u op, zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Een snellaadfunctie, een droogfunctie via het inductieve laden en intuitieve links en rechts LED lampjes voor status informatie maken deze nieuwe moderne lader compleet.

De nieuwe oplader is compatible met alle hoortoestellen met lithium-ion batterijen.

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor subliem geluid

Dankzij StreamLine TV kan het geluid vanaf uw televisie direct naar uw hoortoestellen worden gevoerd. U kunt het geluid zelfs individueel afstellen via de myControl App.

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

miniPocket

Discrete besturing

De ideale oplossing voor iedereen die discrete, eenvoudige besturing van zijn hoortoestel wenst, zonder noodzaak voor een grote afstandsbediening of smartphone. De miniPocket  is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken en klein genoeg om aan een sleutelring te dragen, terwijl hij toch krachtig genoeg is om alle essentiële functies te besturen.

Pure Charge&Go X FAQs