X
header one

Een revolutie in nauwkeurig horen

De toonaangevende Signia-ervaring is nog verder verbeterd dankzij Bluetooth-gebaseerd horen. De nieuwe Pure™ 13 BT biedt moeiteloos horen voor uw eigen persoonlijke levensstijl. Houd contact met alles wat ertoe doet – zowel in rust als onderweg.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Geniet van de geluiden van het leven

Of u nu werkt, shopt of lekker buiten de deur eet – gesprekken voeren in rumoerige omgevingen is vermoeiend. Dit geldt zelfs voor mensen zonder gehoorverlies.

In dergelijke lastige omstandigheden biedt Pure 13 BT moeiteloos horen, en dat zelfs beter dan normaal*. En in combinatie met de myControl App maakt Pure 13 BT de optimale persoonlijke hoorervaring mogelijk, waardoor u zich op de belangrijke dingen kunt concentreren.

*Twee onafhankelijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Signia-hoortoestellen met binaurale verwerking in bepaalde veeleisende luisteromgevingen voor een beter resultaat zorgen dan de normale hoorcapaciteiten.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px

De vijf voordelen van Bluetooth-gebaseerd horen

myControl_icon_motion-reader_768x400px

Bewegingsdetectie

De hoortoestellen passen hun instelling aan op basis van de bewegingsgegevens van de myControl App. Op die manier is optimaal horen ook in beweging mogelijk.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Blootstelling aan geluid

De hoortoestellen zorgen voor een gezond gehoor. Net als bij een fitness-tracker maken ze uw eigen geluidsprofiel aan dat gebaseerd is op uw dagelijkse luistersituaties. Op deze manier wordt uw gehoor minimaal belast.

myControl_icon_music_768x400px

Muziek

Luister naar uw favoriete muziek die rechtstreeks naar uw hoortoestellen wordt gestreamd voor een fantastische geluidservaring.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefoongesprekken

Stream telefoongesprekken rechtstreeks vanuit uw smartphone naar uw hoortoestel voor maximaal comfort.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

Met StreamLine TV kan audio van uw televisietoestel rechtstreeks naar uw hoortoestel Pure 13 BT worden gestuurd. U kunt het volume zelfs individueel aanpassen met de myControl App.

Raak zo snel mogelijk gewend aan uw nieuwe hoortoestellen.

Persoonlijke zorg, overal: de myHearing App biedt u alle handvatten die u nodig heeft om relaxed te kunnen horen. U kunt speciale hooroefeningen volgen, de handleiding raadplegen, of contact zoeken met uw audicien, overal waar u wilt.

Uw audicien helpt u graag!

Vind een audicien bij u in de buurt
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px

Pure 13 BT in één oogopslag

Loading...

myControl App. De beste luisterervaring is nu nog beter

In combinatie met de myControl App zorgt de Pure 13 BT voor de ultieme luisterervaring, volledig afgestemd op uw levensstijl. De app doet meer dan direct streaming, hij stuurt ook informatie naar uw hoortoestellen zodat u op elk moment de beste luisterervaring heeft, ook als uw onderweg bent. Zodat u ontspannen op pad kunt gaan.

*Twee onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat Signia hoortoestellen met binaurale verwerking in verschillende uitdagende luistersituaties beter presteren dan normaal gehoor.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Download myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV

Dankzij Streamline TV kan geluid van uw televisie direct worden afgespeeld op uw Pure 13 BT hoortoestellen. U kunt hiervan zelfs het volume apart instellen in de myControl App.

 

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Zet tinnitus uit.

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Unieke therapie voor verlichting.

Signia hoortoestellen zijn de enige toestellen ter wereld met de nieuwe innovatieve ‘Notch Therapy’. Met deze nieuwe aanpak van tonale tinnitus wordt de impact vermindert, en is het zelfs mogelijk dat de tinnitusgeluiden in zijn geheel verdwijnen.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Lees meer over Tinnitus

Pure 13 BT Leaflet

User guide Pure 13 BT primax