X
header one

Bekijk hier de laatste artikelen over onze producten en diensten.

Kleuren van geluid

Styletto Lifestyles: De modeontwerper

Esthetiek is een serieuze zaak voor sommige mensen. Bijvoorbeeld voor modeontwerper Cathy. Voor haar werk moet ze precies begrijpen wat schoonheid betekent; wat dingen mooi maakt. Ook voor mensen met een scherp gevoel voor stijl, heeft Signia nu een hoortoestel dat past bij hun zelfbeeld. Styletto is meer dan een hoortoestel, het is high-tech oormode.

Lees verder

Praten over gehoorverlies verbreekt taboe

Een minder goed werkend gehoor heeft invloed op veel aspecten van het leven. Op het werk of sociaal contact en zelf op het sporten bijvoorbeeld als je samen met iemand rent en dan wil praten. Maar het hoeft je niet te stoppen. Margreet van Hemmen traint met haar gehoorverlies voor het lopen van marathons en blijft tijdens dat trainen praten.

Lees verder

Modern interieur mét fijne akoestiek

Audioloog en kunstenaar Dyon Scheijen maakt van akoestische panelen moderne kunst. Zijn doel is mensen beter te laten horen. “In een ruimte zonder gordijnen of tapijt absorberen mijn doeken geluidstrillingen en verdwijnt de echo.”

Lees verder

Kies een sieraad dat bij je gezicht past

Nieuwe hoortoestellen zijn als sieraden: ze vallen op. Edelsmid Marit de Koomen is al 22 jaar mede-eigenaar van het succesvolle sieradenmerk BLGK. Op bezoek in haar atelier vertelt ze hoe je een sieraad uitkiest dat bij je past. “Ga het liefste voor een contrast.”

Lees verder

Hier hoor je de muziek het mooist

De beste concertzaal van de wereld staat volgens directeur van Het Concertgebouw Simon Reinink natuurlijk in Amsterdam. Maar hij kan zo nog vier andere topzalen noemen. En hij kent het geheim van kwaliteit. “De akoestiek is vaak een enorme toevalstreffer.”

Lees verder