X
header one

CROS Pure 312 Nx

Een natuurlijke luisterervaring voor CROS dragers met het gemak van direct streaming.

Signia’s elegante nieuwe toestel CROS Pure 312 Nx is de ideale oplossing voor mensen met gehoorverlies aan één oor dat niet te behandelen is. Het toestel levert de beste geluidskwaliteit en de meest uitgebreide Bluetooth verbindingen in een kleine en discrete behuizing. Ook ervaart u het meest natuurlijke eigen stem geluid.

Het verstaan en begrijpen wat mensen zeggen in drukke situaties zoals verjaardagen en conferenties wordt een fluitje van een cent dankzij de technologische innovaties van de CROS Pure 312 Nx.

De kleine CROS Pure 312 Nx is de eerste CROS accessoire met ondersteuning voor het direct streamen van muziek en telefoongesprekken naar uw hoortoestellen zonder dat hiervoor een extra apparaat nodig is. Ook is het toestel volledig compatible met de Signia myControl App voor uw smartphone.

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

De meest discrete luisterervaring voor mensen met gehoorverlies aan één oor.

Ervaar ‘s werelds meest discrete ready to wear hooroplossing voor mensen met gehoorverlies aan één oor. De nieuwe CROS Silk ontvangt het geluid aan de kant van het dove oor en stuurt het via de hoortoestel naar het andere oor.

U geniet van een natuurlijke luisterervaring  dankzij de CROS Silk’s ongelooflijk kleine design en uitzonderlijke geluidskwaliteit – zelfs wanneer u luistert naar muziek met een koptelefoon die u over uw oor draagt.

Dankzij de innovatieve, zachte siliconen click sleeves, ‘verstopt’ u de CROS Silk in uw oor. Het toestel zit meteen zo comfortabel, dat u direct de natuurlijke luisterervaring beleeft.

Met Signia’s handige touchControl app kunt u discreet het volume en het balans tussen het geluid van uw linker- en rechteroor aanpassen. Dit doet u simpelweg met een paar kliks op uw smartphone.

Silk-Nx_pistachio_1248x700px

CROS Nx products in één oogopslag

Loading...

User guide Signia Cross pure 312 Nx