X

Ben jij (of ken jij) iemand die net als Claartje Rose slechthorend is en wil je stijlvol weer goed kunnen horen? Registreer dan nu voor Styletto Experience

12 juni 2018 was daar het grote nieuws waar influencer Claire Cliteur, beter bekend als Claartje Rose, heel Nederland mee verbaasde: ze was eerder dat jaar onaangekondigd getrouwd met haar grote liefde. Dit maakte zij bekend met ‘Chapter 01’, waarmee ze terugblikte op de mooiste dag van haar leven.

Lukt het haar opnieuw om haar 360K Instagram-volgers én de rest van Nederland te verbazen? Samen met Signia heeft Claire ‘Chapter 02’ gecreëerd, waarin zij wederom ingaat op een privékwestie.

Claartje Rose: chapter 02.

in samenwerking met Signia Styletto

Claire is geboren met problemen aan haar trommelvliezen, waardoor ze in haar eerste jaren niet tot nauwelijks heeft kunnen horen en de nodige operaties heeft moeten ondergaan. Gelukkig is hierdoor een groot gedeelte van haar gehoor teruggekomen.

Met haar doorzettingsvermogen en de steun van haar familie heeft ze de taalachterstand uit haar jongere jaren in kunnen halen en een manier gevonden om met dit gehoorverlies te leven. Met ‘Chapter 02’ wil Claire in samenwerking met Signia het stigma rondom gehoorverlies en slechthorendheid doorbreken. Zoals te zien in de video hoort Claire tegenwoordig beter dan ooit dankzij de Styletto’s van Signia. De hoortoestellen zijn voor haar niet alleen een high tech oplossing, maar ook nog eens een stijlvolle.

Meer informatie over Signia Styletto
Foto: Claartje Rose

Mensen praten dagelijks met elkaar over persoonlijke onderwerpen: heb je goed geslapen; ben je gelukkig? Maar we vragen elkaar eigenlijk nooit: hoor je nog wel goed? Dit kun je tenslotte ook niet altijd aan iemand zien of merken.

Gehoorschade zit in een klein hoekje: de muziek tóch nog ietsjes harder, naar een concert gaan zonder gehoorbescherming, motorrijden… daarom vragen wij, Signia én Claire, jou nu: hoor jij nog wel goed? En de mensen om je heen?

Heb jij een gehoorverlies of ken je iemand die slechthorend is? Registreer dan direct voor de Styletto Experience van Signia! Schrijf je in via het formulier op deze pagina en we sturen je per e-mail meer informatie.

Listen.
People start to heal the moment when they feel heard.

Claartje Rose