Haal het beste uit uw dag.

Welkom bij de volgende generatie hoortoesteltechnologie in een intelligent OneShell-design. Met de betrouwbare en krachtige lithium-ion-batterij biedt een volledig opgeladen Cellion™ een gebruiksduur van wel twee dagen bij normaal gebruik. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw hoortoestellen ineens onverwacht uitvallen. Bovendien biedt het inductieve oplaadsysteem compleet gebruiksgemak.

 

primax-situation-16_cocktail-bar_1800x600px

Geef energie aan uw leven.

Vergeet batterijen.

Een goed ontwerp draait niet alleen om de vormgeving – het is een intelligente combinatie van vorm en functie. Met het unieke OneShell-design van Cellion hebben we vorm en functie samengebracht in alweer een wereldprimeur: een lithium-ion-hoortoestel zonder laadcontactpunten.

De oplaadbare lithium-ion-batterij maakt gebruik van handige, draadloze inductieve laadtechnologie, dus geen gefrunnik met het wisselen van batterijen meer. Plaats uw Cellion-hoortoestellen gewoon in de oplader en de slimme elektronica doet de rest.

 

Wanneer u ze uit de oplader haalt, schakelen de hoortoestellen automatisch weer in. En ze blijven het doen – de enige hoortoestellen met onbeperkte streaming die bij normaal gebruik wel twee dagen meegaan zonder opladen. En zonodig volstaat een half uur bijladen voor zeven uur extra gebruikstijd!

Cellion-primax_remove-from-charger_950x600px
Laden: Cellion primax is 's werelds eerste hoortoestel dat lithium-ion-technologie combineert met inductief opladen.

Geniet van de geluiden van het leven.

Een open kantoorlandschap, drukke winkel of gezellig restaurant – een gesprek voeren bij veel omgevingsgeluid vergt concentratie en inspanning. Het is vermoeiend om in deze situaties iemand goed te verstaan, ook mensen met een normaal gehoor weten dit maar al te goed.

Cellion kan deze uitdagingen aan. De geavanceerde SpeechMaster-functie houdt voortdurend in de gaten waar u naar luistert. Er wordt automatisch op de gesprekspartner gefocust, terwijl ongewenste stemmen en achtergrondgeluid worden onderdrukt. Wat u wilt horen, is dus het duidelijkst hoorbaar. Hierdoor kan het horen met Cellion zelfs minder inspannend zijn dan normaal horen. De hele dag door. In elke situatie.

 

Cellion-primax_on-notebook_950x700px

Onderneem actie, vind nu een audicien bij u in de buurt!

Store locator

Cellion in één oogopslag

Loading...

Accessoires voor hoortoestellen.

Optimaliseer uw luisterervaring.

De kinderen naar school brengen in de ochtend, een lunchafspraak met vrienden, ‘s avonds TV kijken: iedere dag zit vol met verschillende luistersituaties en gesprekken. Zou het niet fantastisch zijn om het geluid naar beide oren te kunnen streamen, discreet uw hoortoestellen te kunnen bedienen en ze gemakkelijk te kunnen opladen?

Audio Streaming

easyTek. Gemakkelijk in gebruik.

Uw hoortoestellen gebruiken als draadloze stereo headset is eenvoudig door ze te koppelen met de easy Tek. Met de slimme multifunctionele knop kunt u de easyTek aan- en uitzetten, de telefoon opnemen, luisterprogramma’s veranderen of wisselen tussen audiobronnen zoals muziekspelers, TV’s en nog meer, met een druk op de knop. De volumeregeling zorgt dat u snel het volume van uw hoortoestellen kunt veranderen. De makkelijke leesbare LED lampjes verschaffen u belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer het nodig is om de batterij op te laden.

easyTek_connectivity_950x950px
easyTek verbindt uw hoortoestellen met iPhones, iPads, Android apparaten en alle andere apparatuur met Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Accessoires voor easyTek

De volgende accessoires zijn nuttige aanvullingen voor easyTek

TV-transmitter_front_768x400px

Uw verbinding met easyTek: TV Transmitter.

De TV Transmitter* koppelt televisies zonder Bluetooth-functie aan de easyTek. Op die manier kunt u geluid draadloos direct naar uw hoortoestellen streamen en volop van uw favoriete films genieten.

* Leverbaar vanaf 12 september 2016.

VoiceLink_768x384px

VoiceLink.

VoiceLink™ microfoon is draadloos met de easyTek te verbinden. Wanneer de microfoon aan een spreker gegeven wordt, wordt de stem van de spreker direct gestreamd naar de hoortoestellen. Dit is uitermate handig in lastige luistersituaties, zoals vergaderingen.

easyTek App. Meer discretie, meer gemak, meer mogelijkheden.

De easyTek App geeft de easyTek nog meer functionaliteit en voegt meer discretie toe.

De easyTek App laat de status van uw hoortoestellen zien op het scherm van uw smartphone, streamt muziek van audiobronnen en kan gebruikt worden als afstandsbediening. Het bedienen van uw hoortoestellen valt niet op omdat het lijkt alsof u een bericht op uw telefoon leest.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download de easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Afstandsbedieningen

easyPocket_768x400px

Afstandsbedieningen: easyPocket.

De easyPocket™ met zijn grote, comfortabele knoppen en eenvoudig te lezen display zorgt dat uw hoortoestellen makkelijker te bedienen zijn dan ooit te voren.

 

 

MiniPocket ondersteuning

miniPocket_features_950x950px
  1. Luidspreker
  2. LED indicator
  3. Volume knoppen
  4. Vergrendeling
  5. Programmaknop
  6. Op de achterzijde: batterijlade
  7. Op de achterzijde: Opening voor sleutelhanger

touchControl App. Volledig discreet binnen handbereik.

Moeiteloos horen wordt eenvoudig en discreet. In elke situatie heeft u complete controle over Pure met de touchControl App™. Een ander luisterprogramma, het volume of de lage en hoge tonen aanpassen. U kunt dit met de App regelen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone.

touchControl-App_icon_950x700px

Download de touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Zet tinnitus uit.

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Unieke therapie voor verlichting.

Signia hoortoestellen zijn de enige toestellen ter wereld met de nieuwe innovatieve ‘Notch Therapy’. Met deze nieuwe aanpak van tonale tinnitus wordt de impact vermindert, en is het zelfs mogelijk dat de tinnitusgeluiden in zijn geheel verdwijnen.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Lees meer over Tinnitus