X
Active people such as dance instructors want to share their passion with others and hearing aids shouldn't hold them back – they should support with style and more like Signia Styletto.
2018-11-22

Tags

Styletto Lifestyles: de dansinstructeur

Avontuurlijke mensen willen méér van een hoortoestel dan alleen goed horen. Een kristalhelder geluid en een stem die natuurlijk klinkt zijn uiteraard twee noodzakelijkheden, maar een oplaadbare batterij die hun levenstempo kan bijhouden is ook een vereiste. Mensen zoals danslerares Jade willen het alle drie.

Jade (42) danst al haar hele leven. En ze is niet van plan om hiermee te stoppen vanwege haar gehoorverlies. Ze is toegewijd aan de kunst van het dansen en leert ook graag anderen om zichzelf te uiten via beweging. Maar het is lastig om les te geven als ze zich niet bewust is van haar eigen stem, uiterlijk en houding. Voor een actieve, spontane danslerares als Jade is Styletto, het nieuwe hoortoestel van Signia, een uitkomst. Door het Own Voice Processing (OVP) en het stijlvolle nieuwe ontwerp, kan Jade méér dan alleen goed horen. Ze kan zelfverzekerd, actief en volledig in controle zijn.

Stijl behouden

Als je uiterlijk centraal staat in je carrière, is het fijn om je ook goed te voelen over hoe je eruit ziet. Als Jade aan het werk is, kijkt iedereen naar háár om te zien hoe ze zich moeten bewegen en wat de maat is. Daarom heeft Jade een hoortoestel nodig waarbij ze zich zelfverzekerd voelt.

Styletto is een revolutionair hoortoestel dat de drager een verfijnde look biedt. Het zit comfortabel verborgen achter het oor en is in één oogopslag vrijwel onzichtbaar. Van dichtbij lijkt het design meer op moderne wearable tech dan op een hoortoestel vanwege het unieke slanke ontwerp. Styletto is verkrijgbaar in een aantal kleurencombinaties waardoor Jade een ontwerp kon kiezen dat precies bij haar smaak aansluit. Iedereen verdient het om zich op zijn of haar gemak te voelen met zijn of haar uiterlijk, Styletto biedt dit zelfvertrouwen aan veeleisende mensen met gehoorverlies zoals Jade.

Op de maat blijven

Wie net zo gedreven is als Jade om optimaal te blijven presteren, heeft iets nodig dat zijn of haar actieve levensstijl bij kan houden. Jade is voortdurend in beweging, dus ze kan niet belemmerd worden door batterijen en oplaadsnoeren. Styletto is zo ontworpen dat deze zeer handig in gebruik is. Door de oplaadbare batterij en draagbare oplader kan Jade zich vrij bewegen. De oplader maakt het namelijk mogelijk om Styletto vier dagen te gebruiken zonder in de buurt van een stopcontact te komen.

Genieten van het geluid

Mensen met gehoorverlies hoeven geen genoegen te nemen met een gebrekkig geluid. Door Styletto kan Jade genieten van een kristalheldere, volledig dynamische soundscape. Muziek, stemmen en omgevingsgeluiden worden allemaal vakkundig verwerkt zodat ze de meest natuurlijke versie van de werkelijkheid hoort. Of ze nu lesgeeft, met studenten praat of alleen naar muziek luistert, door Styletto kan ze van alle geluiden oprecht genieten. Zelfs het geluid van haar eigen stem is beter dan ooit. Vroeger had Jade moeite haar eigen stemgeluid via een hoortoestel te accepteren. Ze was gewend om zichzelf op een bepaalde manier te horen spreken, hoortoestellen verwijderden altijd de extra lage tonen. Hierdoor klonk haar stem vreemd en gedempt. Haar nieuwe hoortoestel is gelukkig uitgerust met Own Voice Processing (OVP). OVP scant en onderscheidt haar stem van de rest van de geluiden. Van daaruit wordt haar stemgeluid onafhankelijk verwerkt tot een natuurlijk klinkend geluid.

Zulke geavanceerde audiologische prestaties helpen Jade om weer beter te horen. Ze kan haar lessen geven, met haar vrienden praten en het leven leiden dat ze wil.

Gehoorverlies hoeft niet het einde te betekenen van uw zelfvertrouwen en uw sociale leven. De revolutionaire Styletto van Signia helpt u genieten van de wereld om u heen en deze een stukje mooier te maken, zoals Jade doet.

Meer informatie is te vinden op onze Styletto productpagina. Met onze store locator vindt u ook een audicien dicht in de buurt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte