X
Prestigieuze prijs toont dat aantrekkelijk design, sierlijke lijnen en materialen van topkwaliteit de wereld van hoortoestellen kan veranderen.
2019-04-03

Nieuwe Styletto Connect hoortoestellen van Signia winnen Red Dot Design Award

Prestigieuze prijs toont dat aantrekkelijk design, sierlijke lijnen en materialen van topkwaliteit de wereld van hoortoestellen kan veranderen.

De nieuwe, oplaadbare Styletto Connect-hoortoestellen van Signia bieden niet alleen de meest natuurlijke hoorervaring voor mensen met licht tot matig gehoorverlies. Ze bieden ook een kwalitatief ontwerp dat is gehonoreerd met een Red Dot Award voor productontwerp – een van de meest gewilde kwaliteitszegels voor een goed ontwerp. Daarnaast won de voorganger van de Styletto Connect, de Styletto, de Gouden Award in de iF Design Awards 2019.

Het ontwerp van nieuwe hoortoestellen is belangrijk omdat hoortoestellen zich hebben ontwikkeld tot veel meer dan traditionele medische apparaten. De hoortoestellen van tegenwoordig zijn technologische accessoires die dagelijks door mensen met gehoorverlies worden gedragen om volledig verbonden te blijven met de wereld om hen heen. Deze high-tech apparaten kunnen worden aangesloten op uw smartphone of andere Bluetooth-apparaten om telefoongesprekken, muziek en zelfs het geluid van uw TV te streamen. Sommige hoortoestellen zijn oplaadbaar zoals andere persoonlijke elektrische producten, zoals uw telefoon, laptop of tandenborstel.

Styletto Connect combineert al deze voordelen met een bekroond slank ontwerp, gebouwd rond een revolutionaire pinvormige batterij. Voorbij zijn de dagen dat hoortoestellen dezelfde herkenbare afgeronde vorm moesten hebben om plaats te bieden aan de typische muntvormige batterij. Het unieke ontwerp van Styletto Connect maakt van deze oplaadbare hoortoestellen stijlvolle hearwear.

“We zijn heel blij dat we deze prestigieuze eer hebben gekregen voor onze nieuwste iconische innovatie, Styletto, nu voor de tweede keer op rij, net nadat we de iF Design Award hebben ontvangen”, zei Chief Marketing Officer Maarten Barmentlo. “Deze internationale erkenning voor topdesign in hoortoestellen is belangrijk voor ons, omdat we ervan overtuigd zijn dat het combineren van de meest geavanceerde hoortoesteltechnologie met het meest wenselijke ontwerp helpt om het stigma rond hoortoestellen te bestrijden.”

Step Out in Style

Persoonlijke stijl is een bepalende factor wanneer we onze accessoires kiezen. We kleden ons volgens onze persoonlijke voorkeuren. We verwachten ook dat sommige medische producten, zoals een bril, in overeenstemming zijn met onze stijlvoorkeuren. Dus waarom zou het kiezen van een hoortoestel anders zijn?

De sierlijke lijnen, verfijnde pasvorm en materialen van topkwaliteit van Styletto Connect zorgen ervoor dat u het verschil voelt zodra u de toestellen draagt. U kunt uw individuele stijl uitdrukken door één van de drie elegante kleurencombinaties te kiezen: Black/Silver, Cosmic Blue/Rose Gold, of Snow white/Rose Gold.

Charging-on-the-go

There’s also a lot to love on the inside as Styletto Connect hearing aids provide technology that supports your active lifestyle. Not only does an overnight charge give you the power to hear well throughout the day. They also come with a pocket-sized charging case that gives you up to three more days without having to go anywhere near a wall socket or cable for complete wireless independence.

This charging-on-the-go makes Styletto Connect your reliable companions on the road, whether you’re taking a long weekend break or on an important business trip. Three times smaller and half the weight of comparable chargers, the sleek charging case fits in your pocket so you can take it with you everywhere.

Er valt ook over de binnenkant een hoop te vertellen, want Styletto Connect hoortoestellen bieden technologie die uw actieve levensstijl ondersteunt. Niet alleen geeft een nachtje opladen u de mogelijkheid om de hele dag door goed te horen. De toestellen worden ook geleverd met een charger case in zakformaat die u tot drie dagen extra tijd geeft zonder in de buurt van een stopcontact of kabel te hoeven zijn.

Dit opladen onderweg maakt Styletto Connect uw betrouwbare partner onderweg, of u nu een lang weekend weg gaat of op een belangrijke zakenreis moet. Hij is drie keer kleiner en de helft van het gewicht van vergelijkbare opladers, de slanke oplaadcassette past in je zak, zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen.

Top Bluetooth verbinding

Styletto Connect hoortoestellen doen dienst als high-tech oordopjes voor uw luisterplezier. Als u ‘s ochtends hard aan het werk wilt, kunt u uw favoriete muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon naar uw oren streamen dankzij de betrouwbare Bluetooth-technologie van Styletto Connect. U kunt uw Styletto Connect ook veranderen in een draadloze headset voor handsfree telefoongesprekken met de StreamLine Mic-accessoire. En met de StreamLine TV die op uw televisie is aangesloten, kunt u genieten van Dolby Digital-geluid dat vanaf uw tv rechtstreeks in uw oren wordt gestreamd om maximaal van uw favoriete programma’s en films te kunnen genieten.

Zelfs als u merkt dat uw hoortoestellen laat in de avond nog weinig batterij hebben, levert een snelle 30 minuten opladen u nog eens vijf uur gebruik. Zodat u de dag in de nacht kunt veranderen en nog steeds alles hoort met Styletto Connect.

Ervaar natuurlijk luisterplezier

Op basis van de nieuwste Signia technologie, biedt Styletto Connect u een duidelijk spraakbegrip in lawaaierige omgevingen zoals een café of een restaurant. En Own Voice Processing (OVP) biedt u een natuurlijk klinkende eigen stem, omdat het net zo belangrijk is om uw eigen stem te horen zoals deze klinkt in een gesprek met vrienden en collega’s.

De bekroonde Styletto Connect-hoortoestellen combineren al deze voordelen met een krachtige esthetische visie om een ​​prachtig product te creëren waar iedereen van kan genieten. Om Styletto Connect zelf uit te proberen, kunt u bij uw dichtstbijzijnde audicien terecht met onze handige Store Locator.

Als u denkt dat u mogelijk gehoorverlies heeft, kan onze online gehoortest u een eerste indicatie geven voor u een audicien voor advies en ondersteuning bezoekt.

De Red Dot Award, die dateert uit 1955, erkent elk jaar de best ontworpen producten. Het motto van de jury is “op zoek naar goed ontwerp en innovatie.” De beoordelingscriteria omvatten onder andere mate van innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en ecologische compatibiliteit.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte