X
De stijlvolle nieuwe Styletto hoortoestellen van Signia combineren lithium-ion oplaadbaarheid en een natuurlijke hoorervaring.
2018-11-15

Tags

Styletto Lifestyles: de Personal Trainer

Een persoonlijke trainer als Tom is veel onderweg. Hij ziet veel van de wereld, maar wil de wereld ook horen. Met Styletto van Signia kan hij dát precies blijven doen.

Trainen is meer dan alleen je lichaam bewegen. Het gaat over jezelf constant verbeteren en de wereld om je heen te leren waarderen. Een personal trainer als Tom is altijd in beweging. Voetbal, langlaufen en racen zijn slecht enkele hobby’s die hij al uitoefent sinds zijn jeugd. Toen hij begon te werken als een personal trainer, kon hij eindelijk ook andere mensen laten voelen waartoe ze in staat zijn. Toen zijn gehoor achteruit ging, maakte Tom zich zorgen of hij zijn eigen persoonlijke doelen nog wel kon behalen. Zijn gehoorverlies was een beperking van zijn zintuigen, de hoortoestellen die hij tegenkwam beperkten daar bovenop zijn potentieel. Gelukkig kwam toen Styletto in zijn leven.

Pauzeren – niet stoppen

Het leek erop dat Tom wekelijks zijn bezigheden moest onderbreken om nieuwe batterijen te kopen voor zijn hoortoestel. Voor zijn nieuwe Styletto hoeft dat niet. Waar de meeste andere hoortoestellen op wegwerpbatterijen werken, heeft Signia Styletto uitgerust met een oplaadbare batterij. Hierdoor kan Tom zijn hoortoestel overal opladen, net zoals zijn telefoon of laptop.

Door Styletto hoeven mensen als Tom hun werk niet meer te onderbreken om naar de winkel te rennen wanneer hun hoortoestel leeg is. Ze kunnen het toestel gewoon aan het einde van de dag in de oplader stoppen voordat ze gaan slapen.

Sterk blijven en doorgaan

Tom heeft niet elke maand tijd om de batterijen van zijn hoortoestel weg te brengen en het is ook niet zijn stijl om zijn bezigheden om de paar uur te stoppen om zijn batterijen op te laden. Met Styletto hoeft dat ook niet. Tom kan gewoon zijn dag beleven zonder zich zorgen te maken over de batterij. De slanke, draagbare oplaadcassette die samen wordt geleverd met het hoortoestel zorgt ervoor dat hij door kan blijven gaan. Hij kan zijn hoortoestel zelfs vier dagen achter elkaar gebruiken zonder in de buurt te komen van een stopcontact. Hij kan de oplader gewoon in zijn zak of sporttas meenemen.

Door Styletto kunnen mensen als Tom hun dagen beginnen met een rondje hardlopen in het park en daarna meteen doorgaan met hun work-out sessies. In de nacht kan Tom zijn hoortoestel opladen. Hierdoor hoeft hij zich overdag geen zorgen te maken over zijn batterijen en kan hij zich focussen op wat echt belangrijk is. Hij heeft nu zelfs meer moeite om zijn telefoon opgeladen te houden dan zijn hoortoestel!

Ziet er goed uit, en voelt goed

Als personal trainer helpt Tom mensen om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Hij maakte zich zorgen hoe hij zélf zou overkomen met een hoortoestel. Door het stijlvolle ontwerp van Styletto kon hij zich ontspannen. Gehoorverlies betekent voor Signia niet dat je je gevoel voor stijl moet loslaten. Veel mensen denken dat een hoortoestel altijd opvalt en een negatieve invloed heeft op hun zelfbeeld. Maar Styletto is speciaal ontworpen voor een stijlvolle, verfijnde uitstraling en is dus meer dan een high-tech hoortoestel. Het toestel zit netjes en comfortabel verborgen achter het oor van Tom en ziet eruit als een stukje moderne wearable tech. Amper te herkennen als hoortoestel.

In combinatie met Signia’s unieke Own Voice Processing (OVP) en een waarachtige luisterervaring, biedt Styletto meer dan alleen een goede verschijning. Met zijn nieuwe hoortoestel kan Tom volledig vertrouwen op hoe hij eruit ziet en hoe hij klinkt. OVP geeft hem een meer natuurlijk klinkende stem – een stem die hij graag helder hoort wanneer hij traint met cliënten of ontspant met vrienden. Hij kan weer beter horen en neemt de volledige controle over zijn leven.

Meer informatie is te vinden op onze Styletto productpagina. Met onze online store locator vindt u ook een audicien dicht in uw buurt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte