X
Als draagbare kunst, zo ziet Cathy (43) haar ontwerpen het liefst. Het is dus begrijpelijk dat Cathy voor Styletto koos toen bleek dat haar gehoor achteruit ging.
2018-10-04

Tags

Styletto Lifestyles: De modeontwerper

Esthetiek is een serieuze zaak voor sommige mensen. Bijvoorbeeld voor modeontwerper Cathy. Voor haar werk moet ze precies begrijpen wat schoonheid betekent; wat dingen mooi maakt. Ook voor mensen met een scherp gevoel voor stijl, heeft Signia nu een hoortoestel dat past bij hun zelfbeeld. Styletto is meer dan een hoortoestel, het is high-tech oormode.

Als draagbare kunst, zo ziet Cathy (43) haar zelf ontworpen kleding het liefst. Met haar getrainde oog transformeert ze zelfs een paar oude strookjes stof tot een heel nieuw concept. Ze begon met het ontwerpen van kleding op een oude naaimachine, maar is inmiddels de eigenaar en regisseur van een eigen modecollectie.

Het is dus begrijpelijk dat Cathy zich zorgen maakte toen bleek dat haar gehoor achteruit ging. Hoe zou dit haar carrière beïnvloeden? Een hoortoestel botste totaal met haar zelfbeeld, en ze vreesde dat ze zichzelf niet meer zou kunnen uitdrukken en niet meer vertrouwelijk met haar klanten zou kunnen omgaan.

Door Styletto weet ze nu beter.

Zie er op je best uit, en voel dat ook

In het ontwerp van Syletto, dat qua vorm wat wegheeft van de hak van een stiletto-schoen, komt mode en technologie samen. Dit maakt het hoortoestel zo uniek. Signia heeft een stijlvol én volledig functionerend hoortoestel ontwikkeld: Styletto biedt hetzelfde heldere, kwalitatieve geluid als alle andere moderne hoortoestellen van Signia maar heeft een totaal nieuwe vorm en uiterlijk.

Een hoortoestel als Styletto is voor iemand als Cathy van onschatbare waarde. Haar leven draait namelijk om het esthetisch maken van producten, dus dat ze een hoortoestel kan dragen dat een aanvulling is op haar stijl, in plaats van een afbreuk, doet wonderen voor haar zelfvertrouwen.

Styletto zit comfortabel achter haar oor en is vrijwel onzichtbaar voor de onoplettende toeschouwer. Merkt iemand het apparaat wel op, dan kan die persoon het toestel door het ontwerp gemakkelijk aanzien voor een ander technologisch product. Styletto komt in verschillende kleuropties, dus Cathy kan precies kiezen welke kleurencombinatie het meest bij haar imago past. Rosé-goud met sneeuwwit is haar favoriet.

Styletto – overal waar je gaat

Cathy heeft een actieve levensstijl. Tussen fotoshoots, modeshows en ontmoetingen met haar modellen door, is ze constant in interactie met de wereld om haar heen. Zelfs als ze in haar eentje aan het ontwerpen is, luistert ze naar muziek en gaat ze van café naar café. Ze zit nooit thuis te niksen. De wereld is haar inspiratiebron. Ze heeft geen tijd om alles zomaar te laten vallen om op zoek te gaan naar een winkel die batterijen verkoopt voor haar hoortoestel. De draagbare, oplaadbare batterij van Styletto is dus een uitkomst voor haar.

Styletto werkt op een oplaadbare batterij, dus wegwerpbatterijen zijn niet meer nodig. Cathy kan haar hoortoestel een hele dag op één lading gebruiken, en zelfs daarna kan ze nog door. De Styletto wordt namelijk geleverd met een draagbare oplader die de batterij tot drie keer kan opladen. Cathy kan dus vier dagen lang met Styletto reizen en horen zonder in de buurt van een stopcontact te komen.

Voor een professional als Cathy zijn deze kwaliteiten meer dan een bonus, het is haast noodzaak. Als ze eenmaal aan het werk gaat, houdt niets haar meer tegen. Dankzij Styletto vormt haar hoortoestel ook geen belemmering meer.

Door hoogwaardige hoortechnologie te combineren met een uniek modieus ontwerp, biedt Styletto een levensechte hoorervaring én de vrijheid om er zo stijlvol uit te zien zoals je gewend bent.

Meer informatie is te vinden op onze Styletto productpagina. Met onze online winkelzoeker vindt u ook een audicien dicht in de buurt.

Deze Stories zijn wellicht ook interessant voor u

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte