Stelt u zich eens voor hoe comfortabel het is om op discrete wijze programma’s of het volume te wijzigen met slechts één druk op uw smartphone. Ook kunt u een externe microfoon aan de spreker geven, zodat u ieder woord luid en duidelijk kunt verstaan.

 

De Signia myHearing App.

Met uw nieuwe Signia hoortoestellen heeft u elke dag de beste luisterervaring. Ook krijgt u de beste ondersteuning dankzij de revolutionaire myHearing App van Signia, die door onze audiologie experts ontworpen en gemaakt is. Binnen no-time bent u volledig vertrouwd met uw hoortoestel, en kunt u zichzelf met recht een expert noemen.

De app geeft u alle instrumenten die u en uw audicien nodig hebben voor een succesvolle proefperiode: begeleide hulp, persoonlijke voortgangsmonitoring en de CareChat communicatie module waarmee u direct contact met uw audicien op kunt nemen, waar u ook bent.

Meer informatie over de myHearing App
TeleCare_smartphone_950x1100px

myControl App. De beste luisterervaring is nu nog beter

In combinatie met de myControl App zorgt de Pure 13 BT voor de ultieme luisterervaring, volledig afgestemd op uw levensstijl. De app doet meer dan direct streaming, hij stuurt ook informatie naar uw hoortoestellen zodat u op elk moment de beste luisterervaring heeft, ook als uw onderweg bent. Zodat u ontspannen op pad kunt gaan.

*Twee onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat Signia hoortoestellen met binaurale verwerking in verschillende uitdagende luistersituaties beter presteren dan normaal gehoor.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Download myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

easyTek App. Meer discretie, meer gemak, meer mogelijkheden.

De easyTek App geeft de easyTek nog meer functionaliteit en voegt meer discretie toe.

De easyTek App laat de status van uw hoortoestellen zien op het scherm van uw smartphone, streamt muziek van audiobronnen en kan gebruikt worden als afstandsbediening. Het bedienen van uw hoortoestellen valt niet op omdat het lijkt alsof u een bericht op uw telefoon leest.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download de easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

touchControl App. Volledig discreet binnen handbereik.

Moeiteloos horen wordt eenvoudig en discreet. In elke situatie heeft u complete controle over Pure met de touchControl App™. Een ander luisterprogramma, het volume of de lage en hoge tonen aanpassen. U kunt dit met de App regelen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone.

touchControl-App_icon_950x700px

Download de touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Hoortest App: Helpt u bepalen of u slechthorend bent.

De hoortest is door audiologie experts ontworpen en helpt u bepalen of u slechthorend bent. Deze applicatie is wetenschappelijk ontwikkeld en zorgvuldig getest om de meest nauwkeurige resultaten te kunnen garanderen.

Daarnaast is de test volledig onafhankelijk van taal, zodat u het op betrouwbare wijze kunt gebruiken, ongeacht de taal waar u zich het meest comfortabel bij voelt.

De hoortest onderzoekt hoe goed u woorden bij een situatie met achtergrondgeluid kunt detecteren. Dit is gebaseerd op kennis. Mensen met gehoorverlies ervaren meer moeite met het verstaan van spraak in luidruchtige situaties, zoals restaurants en metrostations.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Downloaden Hoortest App

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px