X
header one

Stelt u zich eens voor hoe comfortabel het is om op discrete wijze programma’s of het volume te wijzigen met slechts één druk op uw smartphone. Ook kunt u een externe microfoon aan de spreker geven, zodat u ieder woord luid en duidelijk kunt verstaan.

 

myControl App

Volledige controle in uw handen

Met de myControl App heeft u de complete controle over uw nieuwe Signia hoortoestellen binnen handbereik. Verkrijgbaar voor iOS en Android telefoons, biedt de app geavanceerde afstandsbediening opties zodat u de instellingen kunt wijzigen en uw hoortoestellen geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Download de myControl App

myHearing App

Raak zo snel mogelijk bekend met uw nieuwe hoortoestellen.

Persoonlijke zorg, overal: de myHearing App levert u alle support tools die u nodig hebt op uw weg naar moeiteloos horen. U kunt speciale luisteroefeningen volgen, de gebruikersgids bestuderen en onderweg contact zoeken met uw audicien.

Uw audicien helpt u graag.

Lees meer over de myHearing App
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

easyTek App. Meer discretie, meer gemak, meer mogelijkheden.

De easyTek App geeft de easyTek nog meer functionaliteit en voegt meer discretie toe.

De easyTek App laat de status van uw hoortoestellen zien op het scherm van uw smartphone, streamt muziek van audiobronnen en kan gebruikt worden als afstandsbediening. Het bedienen van uw hoortoestellen valt niet op omdat het lijkt alsof u een bericht op uw telefoon leest.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download de easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

touchControl App. Volledig discreet binnen handbereik.

Moeiteloos horen wordt eenvoudig en discreet. In elke situatie heeft u complete controle over Pure met de touchControl App™. Een ander luisterprogramma, het volume of de lage en hoge tonen aanpassen. U kunt dit met de App regelen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone.

touchControl-App_icon_950x700px

Download de touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px

Hoortest App: Helpt u bepalen of u slechthorend bent.

De hoortest is door audiologie experts ontworpen en helpt u bepalen of u slechthorend bent. Deze applicatie is wetenschappelijk ontwikkeld en zorgvuldig getest om de meest nauwkeurige resultaten te kunnen garanderen.

Daarnaast is de test volledig onafhankelijk van taal, zodat u het op betrouwbare wijze kunt gebruiken, ongeacht de taal waar u zich het meest comfortabel bij voelt.

De hoortest onderzoekt hoe goed u woorden bij een situatie met achtergrondgeluid kunt detecteren. Dit is gebaseerd op kennis. Mensen met gehoorverlies ervaren meer moeite met het verstaan van spraak in luidruchtige situaties, zoals restaurants en metrostations.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Downloaden Hoortest App

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_nl_300px

google-play-badge_nl_300px