X

Of u nu de instellingen van uw hoortoestellen wilt wijzigen, audio wilt streamen naar uw hoortoestellen of uw hoortoestellen wilt opladen, onze praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires maken het leven makkelijker.

Audio Streaming

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor subliem geluid

Dankzij StreamLine TV kan het geluid vanaf uw televisie direct naar uw hoortoestellen worden gevoerd. U kunt het geluid zelfs individueel afstellen via de myControl App.

User guide Signia Streamline TV

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

User guides Streamline Mic

easyTek. Gemakkelijk in gebruik.

Uw hoortoestellen gebruiken als draadloze stereo headset is eenvoudig door ze te koppelen met de easy Tek. Met de slimme multifunctionele knop kunt u de easyTek aan- en uitzetten, de telefoon opnemen, luisterprogramma’s veranderen of wisselen tussen audiobronnen zoals muziekspelers, TV’s en nog meer, met een druk op de knop. De volumeregeling zorgt dat u snel het volume van uw hoortoestellen kunt veranderen. De makkelijke leesbare LED lampjes verschaffen u belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer het nodig is om de batterij op te laden.

easyTek verbindt uw hoortoestellen met iPhones, iPads, Android apparaten en alle andere apparatuur met Bluetooth.

Accessoires voor easyTek

De volgende accessoires zijn nuttige aanvullingen voor easyTek

Uw verbinding met easyTek: TV Transmitter.

De TV Transmitter* koppelt televisies zonder Bluetooth-functie aan de easyTek. Op die manier kunt u geluid draadloos direct naar uw hoortoestellen streamen en volop van uw favoriete films genieten.

* Leverbaar vanaf 12 september 2016.

User guide TV Transmitter

VoiceLink.

VoiceLink™ microfoon is draadloos met de easyTek te verbinden. Wanneer de microfoon aan een spreker gegeven wordt, wordt de stem van de spreker direct gestreamd naar de hoortoestellen. Dit is uitermate handig in lastige luistersituaties, zoals vergaderingen.

Afstandsbedieningen

miniPocket

Discrete besturing

De ideale oplossing voor iedereen die discrete, eenvoudige besturing van zijn hoortoestel wenst, zonder noodzaak voor een grote afstandsbediening of smartphone. De miniPocket  is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken en klein genoeg om aan een sleutelring te dragen, terwijl hij toch krachtig genoeg is om alle essentiële functies te besturen.

User guide Signia Minipocket

Afstandsbedieningen: easyPocket.

De easyPocket™ met zijn grote, comfortabele knoppen en eenvoudig te lezen display zorgt dat uw hoortoestellen makkelijker te bedienen zijn dan ooit te voren.

 

 

Charging

User guide Inductive Charger

Lader: eCharger.

De eCharger laadt uw hoortoestellen op en droogt ze, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het vervangen van batterijen.

Uw eCharger voor onderweg: Autolader.

Met de optionele autolader kunt u uw eCharger overal mee naar toe nemen, ook onderweg in de auto, zodat u de batterijen van uw hoortoestellen overal en op elk moment kunt opladen.

Signia batterijen

Lange levensduur en krachtige prestaties maken deze batterijen geschikt voor elke levensstijl.

Flink getest en met vlag en wimpel geslaagd: Met Signia batterijen heeft u extreem krachtige batterijen voor uw hoortoestellen. Het het constante voltage garandeert optimale performance in elke luistersituatie voor elk hoortoestel.

Geschikt voor alle hoortoestellen

Signia hoortoestelbatterijen zijn er in alle maten voor elk hoortoestel.

Signia hoortoestelbatterijen zijn er in alle maten voor elk hoortoestel.

Hoortoestellen hebben batterijen nodig die betrouwbaar, veilig, veelzijdig en ongelooflijk krachtig zijn!

  • Signia batterijen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, zelfs in toestellen die veel stroom vragen.
  • Signia batterijen hebben een lange levensduur en leveren een constant voltage, zodat ze bijdragen aan de optimale prestaties van uw hoortoestel.
  • Signia batterijen zijn betrouwbaar en veilig dankzij het triple sealed materiaal van hoge kwaliteit roestvrij staal.
  • Signia batterijen zijn milieuvriendelijk omdat ze 100% kwik vrij zijn.

De verpakkingen van Signia batterijen zijn gebruiksvriendelijk en houden de batterijen veilig.

  • Met het innovatieve wieltje is het een fluitje van een cent om snel en gemakkelijk een batterij uit de verpakking te halen.
  • Maximale bescherming van de batterijen dankzij het veiligheidszegel.
  • Veilige afsluiting van de verpakking met het handige hersluitbare tabje.
  • Duidelijke kleurcodering voor snelle herkenning van het benodigde batterijtype.
  • Milieuvriendelijk

Krachtig en betrouwbaar

Activatie

Signia batterijen worden alleen geactiveerd wanneer het beschermende stickertje van de batterij wordt afgehaald. Daarna moet de batterij binnen 5 minuten in het hoortoestel gedaan worden.

Opslag

Bewaar de batterijen bij voorkeur op kamertemperatuur (rond de 20 graden)

Afval

Laat een lege nooit langer dan nodig is in het hoortoestel zitten. Zorg ervoor dat u uw batterijen op een milieuvriendelijke wijze weggooit / aanbiedt bij het afval.

Bescherming

Zorg ervoor dat batterijen niet in aanraking komen met voorwerpen van metaal tijdens het bewaren. Dat kan ervoor zorgen dat de batterijen leeglopen. Bewaar de batterijen in de bijgeleverde verpakking.